Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

HÜSEYİN 90‘DAN ALDI

HÜSEYİN 90‘DAN ALDI

Bölgesel Amatör Lig 18. hafta karşılaşmasında Termespor ilk maçı deplesman da 2-0 kaybettiği Sinopspor ile Pazar günü Terme Abdullah Aslan Stadında karşılaştı.

Termespor 39. dakikada Caner Bekgöz`ün attığı golle devreyi 1-0 önde bitirdi.
İkinci yarıya daha atak giren ve oyunu Sinop sahasına çıkan Termespor Sinopspor’un kontra ataklarından bir tanesinde Terme kalecisi Murat’ın kurtardığı topu Barış’ın çizgi üzerine gelmeden çıkardığı topu yan hakem gol olarak değerlendirdi.

5’inci dakika sonra yine bir kontra atak sonucu Barış Ülger takımının ve kendisinin 2. golünü atarak durumu 2-1 yaptı.
Gollerden sonra Termespor teknik direktörü Güven Gümüşdağ, İlker Akdemir ve Hakan Balçık gibi ofansif oyuncularını oyuna sokarak baskısını artırdı. 65. dakikada İlker rakip savunmayı bozarak kazandığı golle takımının 65`inci dakikada 2`inci golünü kaydetti.

Son maçların Formda oyuncusu Mert Çakır`ın uzaktan şut denemesi ve Kalecinin muhteşem kurtarışı izlenmeye değerdi.
Güven, oyunu tam anlamıyla kontrol altına almak için Erdi Bilgin`i sahaya sürerek Sinopsporu kendi sahasına hapsetti. Ahmet Acar`ın istekli futbolu rakip oyuncuları yormayı başardı ve Sinoplu oyuncular sert oynamaya başladılar 88. Dakikada ceza sahası çizgisine yakın yerde Mert Çakır`ın düşürülmesiyle hakemin faul kararı sonrası. Hüseyin Kaya sert ve düzgün füzesi ağlarla buluşarak takımının 3`üncü golüne imza atmış oldu. 4 dakikalık uzatma bölümlerinde başka gol olmadı ve maç Termespor`un 3-2 galibiyetiyle sonlandı.

Maç sonu Termespor kaptanı Emrah Sağıroğlu “Çarşamba ve Karabük galibiyetlerini taçlandıracak bir maçtı ve geriye düştüğümüz halde maçı almayı bildik. Biz çok koşan ve oyundan kopmayan bir ekibiz bu takıma abilik ve kaptanlık yapmaktan onur duyuyorum. Yönetimimiz bizleri her konuda destekliyor Teknik heyet ve Güven Hoca başarımızın baş aktörü. Tam anlamıyla kolej havasında bir takımız kalan tüm maçları yenecek güçteyiz. Tribünlerimizi dolduran taraftarlara sesleniyorum sizlere bu haftadan sonra daha çok ihtiyacımız var bizleri daha yüksek sesle desteklemenizi istiyorum.”dedi.

Termespor yönetim kurulu geçen hafta kalp krizi geçiren yönetim kurulu basın sözcüsü Ferdi Demirtürk’e geçmiş olsun dileklerini ileterek en yakın zamanda araların da görmek istediklerini dile getirdi.

GÜMÜŞDAĞ, BİZİM ACIMIZDAN BU MaÇ GİTTİ GELDİ’
Sinopspor’u son dakika golü ile 3-2 mağlup eden Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, “Bizim acımızdan bu maç gitti geldi ve kazan taraf biz olduk.”dedi.

‘GÜMÜŞDAĞ ORHAN ANIL HOCAMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ’
Dört mevsim birden yaşadıkları maçta kazanan tarafın kendilerinin olduğunun ifade eden Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ,” Ligin ikinci yarısında Çarşambaspor maçı ile yakaladığımız galibiyetler serisini Sinopspor maçında da devam ettirdik ve güzel bir maç oldu. Bizim karşımızda iyi bir sergileyen Sinopspor Teknik Sorumlusu Orhan Anıl Hocamın futbolcularını kutluyorum. Maç sonrası taraftarlarımız tarafından Orhan Anıl Hocamıza yapılan ağır sözler nedeni ile kendisinden kulübümün adına özür diliyorum.”diye konuştu.

‘GÜZEL ORDUSPOR MAÇININ HAZIRLIKLARINA BAŞLAYAÇAĞIZ’
Sinopspor maçının geride kaldığını hatırlatan Termespor’un Teknik Sorumlusu Güven Gümüşdağ, “Hafta sonu karşılaşacağımız Güzelorduspor maçının hazırlıklarına Çarşamba gününden itibaren başlayacağız ve Cumartesi gürüne kadar yapacağımız idmanlarla rakibimizin karşısına çıkacağız. Son haftalarda oynadığımız güzel futbolu Güzelorduspor maçında da tekrarlayacağımıza inanıyorum ve de futbolcularıma güveniyorum” dedi.